Forside    Nyheder    Bookmark and Share
 

Nyhedsbrev 04.11.21

2021-11-06 07:12
Det nye Klubmodul

Så er det nye klubmodul klar til brug, hvilket betyder, at man nu fremover kan betale med flere forskellige kort, hvor man tidligere kun kunne betale med Dankort. Vi vil derfor gerne bede dem, der indtil nu har overført pengene via bankoverførsel, om at tilmelde sig de rigtige steder inde i vores klubmodul. Er du i tvivl om hvordan, er vi gerne behjælpelige.

Som nogen sikkert har bemærket, er den månedlige advisering ikke kommet via SMS denne gang. Fremover vil advisering udelukkende foregå via e-mail.

Desværre har nogle af jer oplevet, at I har skullet opdatere kortoplysninger her efter overgangen til det nye Klubmodul. Vi beklager bøvlet og håber på forståelse.
 
Springning om lørdagen fra kl. 9-14
 
Da der har været efterspørgsel efter at kunne se hvornår andre springer, har vi oprettet en Facebook-gruppe til formålet. Alle medlemmer er velkomne til at deltage i gruppen, uanset om man springer eller ej. Her kan man skrive, hvornår man gerne vil springe, samt have mulighed for at lave aftaler om at springe sammen, bygge bane sammen, overtage en bygget bane, hvis nogen springer før en selv, nedtagning af bane osv. Det er en god og fleksibel løsning, som vi mener tilgodeser de behov der er, bedst muligt.
Må man springe, selvom man ikke har meldt ind på en tid i Facebook-gruppen? Ja, det må man naturligvis gerne, men form ålet med gruppen er netop, at andre kan se, hvornår der er frit, og melde ind på de tider.
 
Derfor vil de, der har meldt ind på den pågældende tid i Facebook-gruppen altid HAVE FORTRINSRET. Det vil sige, at hvis du ikke har meldt ind på en tid i gruppen, kan du ikke forvente at kunne komme til at springe.
Hver onsdag klokken 10.00 lægges ny plan op, for kommende lørdag.
 
Du finder gruppen her:
https://www.facebook.com/groups/399435945222286
 
Samtidig vil vi gøre opmærksom på, at det ikke er tilladt at springe udover de tidspunkter, der er afsat til det i halplanen.
 
Medlemsmøde
 
Sæt allerede nu kryds i kalenderen den 9. januar kl. 15, hvor vi holder medlemsmøde.

Mvh.
Bestyrelsen
Aabenraa Rideklub Mønterhøj | Mønterhøjvej 41, 6200 Aabenraa  | aabenraarideklub@mail.dk