Halplan og undervisningsplan

Klik her for at se halplan pr.september 2018

OBS

Den store hal vil fremover være lukket pga. holdundervisning hveranden fredag (de lige uger) kl. 15.30-16.30 med start fra fredag d. 7. september 2018.

Springning

Springning må kun forekomme i den store hal mandag hos Torben fra kl. 16.00 - 19.30 og hos Sønke onsdag fra kl. 17.00 - 20.30.

I den lille hal om søndagen fra 09.00 - 14.00, springmaterialet ved indendørs springning skal nedtages og sættes på plads i laden efter brug.

Springning udendørs må kun foregå efter aftale med Sønke.

Græsbane må kun bruges efter aftale med Sønke.

Longering

Udendørs longering må ikke foregå på den dressurbane, som ligger nærmest Spejderhytten. Ved longering på de øvrige baner skal man fordele hovslaget så der ikke dannes cirkler og derved ødelægger bunden

Longering er tilladt i den lille hal. Hverdage: Se skema halplan. Longeringen skal foregå således, at der tages hensyn til bunden.

Aabenraa Rideklub Mønterhøj | Mønterhøjvej 41, 6200 Aabenraa