Halplan og undervisningsplan

Springning

Springning må kun forekomme i den store hal mandag hos Sønke og onsdag hos Torben.

Der er mulighed for løsspringning i den lille hal, lørdage fra kl. 8-10 og mulighed for springning i den lille hal, lørdage fra kl. 10-15. Gældende regler skal naturligvis overholdes. Man kan reservere en tid til springning i vores Facebookgruppe:

Springning Mønterhøj, lørdag 10-15

Longering

Udendørs longering må foregår på den lille dressurbane, nærmest staldene.

Longering er tilladt i den lille hal de dage/tider der er afsat til det i halplanen. Eller hvis det godkendes af de øvrige ryttere i både den lille- og store hal. Det er aldrig tilladt at longere når der undervises i hallerne. Longeringen skal foregå således, at der tages hensyn til bunden.

Aabenraa Rideklub Mønterhøj | Mønterhøjvej 41, 6200 Aabenraa  | aabenraarideklub@mail.dk